Egy gyors cikk, hogy mi történik Lyonban.
Ugyan a hivatalos verseny csak holnap fog kezdődni, de a gasztro kiállítás (Sirha) már néhány napja nyitva van a látogatók előtt és helyet ad a jobbnál jobb versenyeknek. A Bocuse d'Or az utolsó két nap (kedd és szerda) lesz. Tamás és Ádám szerdán 9.40-kor kezd majd főzni.
Idén követelmény volt, hogy az egyik körethez "piacon" szerezzenek be minden hozzávalót, majd leadják a receptúrát a zsűrínek. Improvizálni kell.
A piachoz a Metro jóvoltából egy komplett standot rendeztek be és (két körben) a versenyzőknek 30 percük volt kiválasztani a használni kívánt zöldségeket.
Így nézett ki:
Közben a csapatról is sikerült egy képet készíteni. Mondtuk is nekik, hogy szurkolunk, szurkolunk :)
Válogatás
És a zöldséges kosár