HTML

Vajas Kenyér

Minden, ami gasztronómia: éttermekben, otthon és a világban; szakács szemmel, Angliából.

Facebook

Friss hozzászólások

  • Kerma: Köszi a cikket. Üdvözlettel, Kerma Design falpanelek. (2023.04.18. 21:01) Tinédzserek a konyhán
  • jEnci: @Sólyom Tomi: Bizonyítani nem tudom. Főleg ennyi idő elteltével nem. A cikk 2018-ban van időben. E... (2023.01.27. 23:47) Kiégés
  • lordjim: Szeretettel gratulálok! Régóta élvezettel olvasom igényes blogját. (A fiam Cheltenham-ben, a Prit... (2016.11.22. 19:10) Az angol kórházi kaja
  • Hobbiszakács: Hajrá! :-) Szorítunk. (2016.08.08. 10:17) Barackos-túrós lepény
  • Jovanotti: Pink lady alma egesz telen kaphato volt a Lidliben, 700Ft/4db aron...tenyleg finom, de az ara "kis... (2016.07.20. 15:34) Sirha Budapest - 2016

Morzsák

activa eb (1) adam bennett (1) afrodiziákum (1) ajánló (5) alacsony hőmérsékletek (1) alapanyag (1) alma (2) almasav (1) almáspite (1) amuse bouche (1) amuse gueule (1) ananász (1) angol karácsonyi hagyományok (1) anne sophie pic (1) anthony bourdain (1) antidote (3) anyu (8) aperitif (1) áramszünet (1) arbutus (2) arcade bistro (1) argentin steak ház (1) artesian (1) aszalt datolya (2) aszalt sárgabarack (1) aszalt szilva (2) auberge du pont de collonges (1) aux merveilleux de fred (1) avokádó (3) a la carte (1) babérlevél (2) bacon (2) bagel (1) bakewell tart (1) banán (1) barack (1) barackos túrós lepény (1) bárány (1) barna csiperke (1) bazsalikom (4) bbc good food show (1) bbq (5) beaconsfield (1) bébizöldség (1) bélszín (2) bergamott narancs (1) beszámoló (4) bib gourmand (2) biggles sausages (1) biodinamikus bor (1) bíró lajos (2) bisztrókonyha (8) blog (1) bock bisztró buda (2) bocuse dor (13) bor (2) börek (1) borkonyha (2) borkóstoló (1) borsó (2) bors gasztrobár (1) borzalmas ebéd (1) bor bár (2) bouchon (2) brandy (1) brandy hab (1) branston pickle (2) bray (5) brokkoli (1) brownie (2) bubbledogs and champagne (1) budaörsi halpiac (2) budapest (25) burger (4) burger and lobster (1) burger blog (2) burger craft (1) burger fesztivál (1) burgonya (3) byron (1) café 57 (2) captain kidd (1) cékla (1) ceviche (2) challah (2) chantilly krém (1) charlotte torta (1) chef to home (1) chez mounier (1) chilis limeos dresszing (2) chip butty (1) citrom torta (1) ciya sofrasi (1) clotted cream (1) cookham (1) couscous (2) couscous saláta (4) covid (2) crepe fun tastic (1) crown (1) családi ebéd (3) cserpes tejivó (1) csirke (4) csirkecomb (1) csirkemell (3) csirkeragu leves (1) csoki (6) csokitorta (2) csokoládé (1) csőkukorica (2) cukkini (2) cukrászda (3) cupcakes and shhht (1) curry (1) dabbous (1) damien hirst (1) desszert pálya (11) digestive (1) dinner by hb (3) dió (4) dock kitchen (1) dresszing salátához (1) durrogós cukorka (1) ecet (1) édeskömény (2) édesség (2) égési sérülés (1) egész fehér bors (1) előléptetés (1) el bulli (4) end of an era (1) entrecote (1) eper (1) erdély (1) esküvő (2) esküvői torta (2) faggyús gombóc (1) fagyi (1) fahéj (1) family meal el bulli (1) fasirt (1) fat duck (2) fehérbor (9) fehér retek (1) fekete kagyló (2) fekete kagyló tisztítása (1) félmaraton (1) felmondás (1) felújítás (1) ferran adria (3) film ajánló (2) fishlove (1) flat iron (1) focaccia (1) fogadó (1) fogalmak (1) fokhagyma (3) foodies festival (1) fortnum and mason (1) four to eight (1) főzősuli (2) frantzen (5) friss élesztő (3) fruktóz (2) fudge (3) füstölt lazac (4) fűszer (1) futás (1) gails (2) gails kitchen (1) gastronord (1) gasztro filmek (2) gasztro zene (1) gesztenye (1) glutén láncok (1) gomba (6) gomba ketchup (1) gordon ramsay (1) gourmet fesztivál (2) gözleme (1) gránátalma (3) green rabbit (1) grissini (2) guadalajara (1) gulyás leves (1) gyors édesség (3) gyors vacsi (10) gyümölcskenyér (1) hagymakarika (1) háj fájv (1) hakkasan (1) hal (7) hamburger (1) hamsi (1) hand and flowers (1) háromszor sült krumpli (4) hátszín (1) hazai receptek (1) házibuli (2) hedone (1) herman ze german (1) hervé this (1) hestons fantastical food (1) heston blumenthal (5) hinds head (4) hi sushi (1) hold utcai piac (1) hollandi mártás (1) honest burger (1) hostess (1) hotel (1) hot cross bun (1) hot dog (2) hula hoops (1) húsleves (2) húsos pálya (2) húsvét (1) hús hal ragasztó (1) hús krumplival (3) hús sütési fokozatok (2) ibolya (1) indiai (1) indiai étterem (2) indukciós lap (1) interjú (1) isaac mchale (1) isler (1) isztambul (5) ittenbari (1) jacket burgonya (1) jótékonykodás (1) jubileum (1) kacsa (1) kacsamell (2) kadarka túra (1) kajafesztivál (3) kakukkfű (4) kalács (5) kalmár (3) kalmár előkészítése (1) kapribogyó (1) karácsony (8) karácsonyi puding (2) karaköy port hotel (1) karamell (1) karfiol (1) kávézó (2) keksz (1) kenilworth (1) kenyér (8) képek (21) két szerecsen (1) kevert saláta (1) kiállítás (7) kiégés (1) kimchee (1) kínai étterem (1) kiraku (1) kirándulás (4) koktél (3) kókuszos süti (1) kolbász (1) kollázs (1) kolozsvár (1) koncert (1) konyhai nap (1) konyhai pályák (3) konyhai pozíciók (2) konyhaszigetek (2) könyvajánló (15) koreai étterem (1) kórház (3) korma (1) körte (1) kóstoló (1) kovászos (1) kövér kacsa (10) krumplifőzelék (1) krumplis tészta (1) krumpli püré (1) kucsmagomba (1) kürti miklós (1) laci konyha (1) ladurée (1) lakoma (5) larousse gastronomique (1) lassi (1) la fromagerie (1) la postrería gdl (1) la relais de venise (1) la tete de lard (1) leb-i derya (1) lecture room and library (1) lekvár (2) lemon curd (1) létszámhiány (3) levél (2) leves (1) libamáj (1) limonádé (1) liverpool (2) lóbab (1) locatelli (2) lokanta maya (1) london (56) lyon (12) macaron (1) madártej (2) maison pic (1) maitre d hotel (1) majonéz (3) majonézes burgonyasaláta (1) makréla (2) mák bistro (2) malacsült (1) malac császárhús (1) malic acid (1) maliks (1) mana (1) mangalica (1) mangalica húspatika (1) mangó (3) manor (1) marco pierre white (1) marhasült (2) marha faggyú (1) mark hix (1) marlow (1) marmite (1) mascarpone (1) matbaren (2) mathias dahlgren (4) matsalen (3) maurer oszkár (1) mazsolás kalács (1) meat fruit (1) meat market (1) medvehagyma (2) menta (3) merveilleux (1) mexikó (1) méz (2) mezze (2) michelin csillag (5) millionaire shortbread (1) mince pie (1) miscellaneous (1) mise en place (2) mishkins (1) mixersuli (1) mogyoró (3) mogyorós csoki (1) mogyoróvaj (1) molekuláris gasztronómia (2) molnár gábor (5) moro (1) mother flipper (1) munkakeresés (3) munkaruha (1) munkavédelem (1) mustár (1) művészet (1) naan (3) narancs (2) new york palota (2) női szeszély (1) nőként a konyhán (4) noma (2) norfolk (2) nougat (1) nugát (1) nyúl (1) off (3) olasz szalámi (2) olimpia (1) olívabogyó (1) olivomare (1) omlós tészta (1) ördöghal (1) oshea (1) oxford (1) páclé (1) pacojet (1) padlizsán (3) padlizsánkrém (1) palacsinta (1) pálinka (2) panna cotta (1) papadam (1) paprikás krumpli (1) paradicsom (2) paradise (1) parmezán (1) paul bocuse (1) pesti disznó (1) pesti istván (1) pesto (2) petit four (1) petit fours (1) petrezselyem (4) pezsgő (2) pharmacy 2 (1) piac (5) piccallili (1) pierre gagnaire (1) piknik (1) pirított burgonya (1) piskóta (1) piskótatekercs (1) piskóta tekercs (1) pisztácia (1) pisztráng (1) pizza (2) platán étterem (1) pletyka (1) podcast (1) pop-up (1) privát szakács (2) próbanap (2) pub (12) pulpbrother (1) quaking pudding (2) rabot 1745 (1) rák (1) raki (1) ramen (2) rántott hús (1) rebarbara (1) reggeli (1) régi recept (1) répa (2) répatorta (1) ribeye (3) riverside brasserie (4) rizottó (1) rizs (3) rizs főzés (2) roast beef (4) roast pork (2) roberto cukrászda (1) robert merle (1) rocket evaporator (1) rolfs kök (1) romani gastro (1) rosenstein vendéglő (1) rossz alapanyag (1) rövid hír (4) royal china (1) royal standard of england (1) rozmaring (4) rum (2) rumford grófja (1) sacro cuore pizzeria (1) said (1) sajt (13) sajtos vajas pogácsa (1) sajttorta (1) salon du chocolat (1) salon étterem (1) salusbury pub (1) santa maria del sur (1) savanyú káposzta (1) savarin (1) scone (1) scotch egg (2) sea herbs (1) senor ceviche (1) sertésszűz (2) set menu (1) sharbat (1) shoryu (1) sirha (6) sirloin (2) sketch (1) snidling (2) snidling szósz (2) solier cafe (1) sous vide (3) spagetti (2) spárga (2) square (10) steak (6) stockholm (11) street food (1) street kitchen (1) stressz (16) st john (2) sugar shop (1) suli (1) sunday roast (2) sushi (2) sütemény (6) sütőtök (2) szalonna (4) száraz élesztő (9) szegfűbors (2) szegfűszeg (1) szekszárd (1) széll tamás (4) személyzetis buli (2) személyzetis kaja (1) szendvics (8) szerviz (1) szervizdíj (1) szezámmag (1) sziksófű (2) szilvás unicum (1) szilveszter (3) színház (1) szirupos torta (1) szt. jakab kagyló (2) sztázsolás (14) szülinap (8) table d hote (1) tagine (1) tamarind (1) tanariva (1) tarja (1) tárkony (1) taste of london (1) tasting menu (1) tata (1) tatabánya (1) tea (2) tea szalon (1) tejföl (3) tejkaramella (2) téli szünet (1) teljes kiőrlésű liszt (1) tengeri keszeg (1) tengeri sügér (1) terhesség (4) termelői piac (1) tetedoie (1) thermomix (1) the alice house (1) the bottle shop (1) the clove club (1) the cross (1) thomas keller (1) tipsy cake (1) tiramisu (1) tokaj (1) tokaji borecet (1) tőkehal (2) tokyo turnip (1) töltött káposzta (1) tom kerridge (1) tonhal (2) töpörtyűs pogácsa (2) török ételek (3) torta (3) treacle tart (1) túlhalászás (1) turkish delight (1) túró (1) túró pont kettő (1) tv műsor (3) uborkaszezon (1) ügynökség (1) újságcikk (1) umu (1) unicum (3) vaj (9) vajas hot dog kifli (1) vajas kenyér (4) vákuum (1) valence (1) valentin nap (2) vanília (4) vanília kivonat (1) vargánya (1) vár a speiz (1) vasárnapi ebéd (4) vasárnapi sült (4) vendégposzt (2) video (1) vigasz desszert (1) virsli (1) vízfürdő (1) vörösbor (5) waitrose (1) wassailing (1) waterside inn (2) wheelers of st james (1) wild game co (1) william curley (1) windsor (1) wolf andrás (2) yorkshire pudding (2) zellergumó (1) zöldbab (2) zöld saláta (1) zona (1) zsálya (4) zsidó bisztró (1) zsolti (6) Címkefelhő

2015.04.26. 22:17 jEnci

The Sketch – Lecture Room & Library (Pierre Gagnaire)

Címkék: szülinap london off sketch pierre gagnaire lecture room and library

A ‘sketch’ szó szerint vázlatot jelent, a ‘lecture room’ előadótermet, Pierre Gagnaire pedig egy francia élő legenda, akinek két étterme is három csillaggal lett kitüntetve és aki egyébként több, mint egy tucat csillagnak a tulajdonosa. A Lecture Room-nak kettő van.

Amíg a Square-ben dolgoztam minden nap kétszer elsétáltam a Sketch előtt. A Mayfair amúgy sem a csóró környéke Londonnak (sőt), de ez a hely az összes közül is kiemelkedett, nem csak a vörös szőnyegével és a kalapos komornyikkal a bejáratánál, hanem azzal a közönségével is, aki nap, mint nap sorban állt azért, hogy beengedjék az egyik terembe.
A honlapot többször megnéztem, nagyon menő helynek tűnt, amiben van több bár és étterem, és ami otthont ad kiállításoknak és mindenféle művészek munkáinak. A kollégáimtól csak annyit hallottam, hogy nagyon drága, ezért soha senki nem ment oda enni, az oda járó közönség alapján pedig ide az embernek a legjobb ruháját illik felvennie.
Én munkából jövet-menet megszoktam ezt az utcára kilógó luxust, kíváncsi voltam rá, de nem erőltettem Zsoltit, hogy menjünk el.

Idén a szülinapomat Zsolti úgy tervezte meg, hogy minden meglepetés volt és csak annyit mondott, hogy egész napos program lesz, reggel korán kelünk este pedig nagyon csinosban kell majd lenni. Na, ettől én élelmesebb vagyok, a szülinapom előtti este kicsikartam tőle, hogy hova megyünk reggel, azt pedig kitaláltam, hogy este vacsi lesz valahol. Elkezdtünk barkóbázni. Veszélyes sebességgel kezdtem londoni luxuséttermeket sorolni, amikor kimondtam, hogy Sketch már a következőn gondolkodtam, mire mondta, hogy “AZ”. Innentől még veszélyesebb sebességgel kezdtem azon agyalni, hogy mit veszek majd fel. :)

Az étteremben késtünk fél órát, de kedd lévén sem várakozás, sem pedig sor nem volt a hely előtt. Egy fickó kísért fel minket a recepcióról. Útközben elmentünk a mosdók mellett, ahol megmutatta, hogy a függöny és a pókhálós berakások Swaroski kristályból vannak. Nem vagyok selfie mániás, de ez az a hely, ahol muszáj volt egyet csinálnom.

img_3402.jpg

Mindenhol jellemző volt a gyenge világítás és a stílusos félhomály, a női mosdót rózsaszín lámpákkal világították meg, a férfit pedig kékkel.

img_1216.jpg

img_1219.jpg

A terembe ezen a lépcsőn keresztül vezetett az út, egy hostess csak azért állt fent, hogy ezt az ajtót nyitogassa, amikor egy vendég ki- vagy bemegy. A képen kékkel világít, de határozottan emlékszem, hogy amikor én mentem mosdóba és mentem visszafelé, akkor piros volt…

img_1232.jpg

Szóval amikor először felértünk, a kísérő fickónk szélesen kitárta a nehéz ajtó szárnyakat, majd elkiáltotta magát, hogy ‘WELCOME TO THE LECTURE ROOM’. Ez az a pillanat, amikor az embernek illik különlegesnek éreznie magát.

img_1181.jpg

A nehéz, fehér abroszos asztalokon a terítéket nem vitték túlzásba, de még így is látszott, hogy a francia stílust képviselik.

img_1180.jpg

Onnantól kezdve, hogy beléptünk az étterembe a felszolgálók minden mozzanatunkat lesték és azonnal ugrottak, ha szükségünk volt valamire. Az mellett, hogy a kabátjainkat elvitték a ruhatárba, kaptunk egy kis asztalkát a székeink mellett az egyéb dolgainknak, mint pl a táskámnak. A szervizt időnként már túlbuzgónak éreztem, mert alig volt két fogás között 5 szabad percünk Zsoltival.
Az aperitif pezsgőnkről a sommelier 10 percig beszélt. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy tényleg az egyik legjobb peszgő volt, amit valaha is ittunk. A helynek a hangulatos félhomályára annyira ügyeltek, hogy megkértek, hogy vaku nélkül fényképezzünk. A képek ezért sajna sötétebbek a megszokottól.

A 8 fogásos degusztációs menüt választottuk.

img_1182.jpg

Az amuse bouche (üdvözlőfalatka) a megszokott 1-3 helyett fél tucatnyi apróságot takart, amit egy tálcán hoztak ki, majd onnan, gondosan, ketten pakolták az asztalunkra.

img_1183.jpg

Nem jegyeztem meg őket, itt még nem jegyzeteltem (a desszerteknél már igen), de a legizgalmasabb az Y pohárban lévő martini zselé volt, amire tálaláskor még extra Martinit öntöttek, csak hogy teljesebb legyen az élmény.

img_1184.jpg

img_1185.jpg

img_1186.jpg

img_1187.jpg

img_1188.jpg

Ez után hoztak kétféle vajat és kínálták a kenyeret egy nagy tálcáról. A vajból az egyik sózott volt, a másik viszont citrusos. Utóbbi különösen ízlett mindkettőnknek.

img_1190.jpg

img_1191.jpg

img_1192.jpg

Az első fogásunk egy ’Velouté’ volt. A tányér alján libamájas, sütőtökös krém volt, azon pedig marha zselé, cékla, szezámmag és saláta levelek.

img_3399.jpg

Közben azt is kitaláltuk, hogy milyen bort szeretnénk inni a menühöz, a sommelier ajánlásával egy osztrák Riesling-et választottunk.

img_1194.jpg

A második fogásunk Carabinero rákok voltak. Ezeket vörös rákoknak is hívják és az íze a homáréhoz hasonló. Hagyma krémmel és currys szósszal (bisque) tálalták. Finom fogás volt, még a szósz is ízlett, pedig én az ilyesmikért nem rajongok.

img_1197.jpg

A harmadik fogásunknak a neve csak annyi volt, hogy ’Truffle’ (szarvasgomba). Három tányéron hoztak három különböző ételt, amiket périgord-i fekete szarvasgombával készítettek el. A kóstoló menü legjobb tányérjai voltak.

img_3405.jpg

Francia spárga Parmesan-nal.

img_1201.jpg

Füstölt csicsóka leveles töltött káposztával.

img_1200.jpg

Szent Jakab kagyló zellerrel és körtével.

img_1199.jpg

A negyedik fogás farkassügér volt citromos vajjal posírozva. Karfiollal, fekete fokhagymával és borsos clementine-es szósszal szervírozták. Ennek a felét a konyha tálalta, a másik felét pedig a felszolgálók fejezték be az asztalnál. Ezekkel a párosításokkal izgalmas fogás volt.

img_1203.jpg

img_1205.jpg

img_1206.jpg

Az ötödik fogás volt a főétel, ami sült kacsamell volt gyökér zöldségekkel, erdei gombákkal és fahéjas, köményes szósszal. Meglepődtem az egyszerű tálaláson. Ilyeneket, olcsóbb húsrésszel, a Square-ben készítettünk, de az olcsóbb ebédmenüben, de semmiképpen nem étlapon. Nem éreztem a hely stílusához méltónak azt, hogy egy kupac zöldségre ráraknak egy félbevágott kacsamellet, amit aztán nyakon öntenek egy szósszal. Az egész olyan hatást keltett, mintha gazdag zöldséglevest ennénk kacsával.

img_1208.jpg

img_1209.jpg

A desszertek előtt kértünk egy kis szüntet, mert kezdtünk nagyon tele lenni. Végre volt egy kis időnk egymással is beszélgetni, nemcsak azzal foglalkozni, hogy körülöttünk mi történik. A mögöttünk lévő szerviz asztalt sem hagytuk figyelem nélkül. Dekantálók voltak rajta, de nem volt két egyforma formájú. Ezek használva vannak, de stílusos dekorációként is szolgálnak a teremben.

img_1210.jpg

A velünk szemben lévő sajt pultot is nehéz volt nem észrevenni. Az nem is volt kérdés, hogy fogok-e rendelni. Fura volt, hogy ekkora figyelem mellett nem kérdezték meg, hogy szeretnénk-e sajtokat a desszert előtt. Úgyhogy szóltunk, hogy szeretnénk. A sajt válogatásukat az asztalunk köré nem egy, hanem három felszolgáló rendezte el pár perc alatt.

img_1211.jpg

img_1212.jpg

Én pedig kihasználva az időmet elcsevegtem egyikükkel a sajtokról és arról, hogy pontosan melyikeket is szeretném. Ehhez a konyha küldött ki kenyeret, ropogós pálcikákat, zöldségeket és egy sajtkrémet kék sajt fagyival. Utóbbit egyáltalán nem értettem, hogy miért, nem hiányzott a válogatáshoz és nem is illett hozzá annak ellenére, hogy önállóan tálalva két fogás között klassz lett volna.

img_1214.jpg

Az utolsó fogás a desszertek voltak, amiből az amuse bouche-hoz hasonlóan egy egész válogatás kaptunk. ’Pierre Gagnaire’s Grand Dessert’
A válogatás fele.

img_1226.jpg

Rum baba rukkolás habbal és zöld levelekkel. Ez egyenesen borzalmas volt. Keserű volt, fű ízű, alkoholos, élvezhetetlen.

img_1222.jpg

Ananászos és licsis kompót gyümölcs zselével a tetején.

img_1223.jpg

Vérnarancs zselé tejszínfagyival.

img_1225.jpg

Csokis kávékrém. Ez finom lett volna, ha nincs olyan íze mintha ráharaptunk volna egy nyers kávészemre és azt rágnánk.

img_1227.jpg

Cukorszirupban posírozott sárkánygyümölcs.

img_1229.jpg

Almahab gesztenyepürével és fekete szeder lekvárral. Nekem ez ízlett a legjobban, egyébként pedig főleg ízléses gyümölcssaláták voltak.

img_1230.jpg

A borok, amiket választottunk hozzájuk, kiválóak voltak.

img_1220.jpg

img_1221.jpg

Ezek pedig a petit fours-ok. Édesgyökeres fehér csoki, keserűcsoki kosár és bergamott zselé.

img_1231.jpg

A vacsink után az egész épületben körbevezettek minket. Igazán meggyőző mind a három koktélbár és a lenti étterem is. Hatalmas hangsúly van a belső dizájnon és a stíluson és ha az ember ráér és sok pénze van, akkor reggel 9-től egészen éjjel 2-ig ott lehet és reggelizhet, ebédelhet, teázhat, koktélozhat, vacsorázhat és bulizhat a lenti klubban. Mindegyik terem megérne egy külön cikket, úgyhogy ebbe most nem kezdek bele, de az tervben van, hogy a lenti étterembe valamikor visszamegyünk. Az teljesen más stílus, más jellegű kajával.

SketchLecture Room & Library
9 Conduit Street
London
WS 2XG

Látogatás: 2015. március 17.
Fizettünk: £ 449.88 / 2 fő

 

A reggeli program nem gasztró volt, de azért elmondom. Egy vadmacskás rezervátumba mentünk, ahol néhány órát az állatgondozóval dolgoztam. Tartanak tigriseket, oroszlánokat, jaguárokat, leopárdokat és mindenféle egyéb főleg nagy méretű vadmacskát. A gondozás pedig abból állt, hogy az állatoknak a helyét kellett kitakarítani és rendbe tenni, majd megetetni őket. Ezekkel az állatokkal biztonsági okokból fizikai érintkezés nem lehetséges, még az állat igazi gondozójának sem. Eszméletlen volt őket ilyen közelről látni, a csajszi pedig folyamatosan mesélt róluk, a szokásaikról, hogy a természetes környezetükben hogyan élnek, és egyáltalán arról, hogy minden állatuk egy karakter és igen, nagyon cukik, de attól még veszélyesek. Az etetés úgy történt, hogy az állatot a csajszi bezárta a éjszakai helyére, addig mi összeszedtük a kakit és a csontokat az udvarról, majd a nyers húst (főleg lónak az egyik részét) ott hagytuk valahol, kimentünk, kiengedtük az állatot, akinek aztán kb 2 másodpercig tartott mire megtalálta a neki ott hagyott kaját. A kerítések mellett volt egy méter, majd egy korlát, ami mögül lehetett a macskákat nézni. Ennek a gondozásnak az volt az egyik előnye, hogy mi a kerítés mellől, sokkal közelebbről nézhettük őket. Egy életre szóló, felejthetetlen élmény volt. A macskás képeket ezen a linken tudjátok megnézni, itt pedig egy videót róluk.
Zsolti baromira elkényeztetett. És ezt nagyon köszönöm. :)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vajaskenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr37401248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása